Kilpailuihin ilmoittautuminen

Kaikki ikäluokat:
Seura maksaa ilmoittautumismaksut seuraaviin kilpailuihin eli voit ilmoittautua ja seura hoitaa ilmoittautumismaksun viimeisenä ilmoittautumispäivänä klo 20.00 jälkeen. Ilmoittaudu vain niihin kilpailuihin/lajeihin joihin todella aiot osallistua.
• Satakunnan piirimestaruushallikilpailut
• TIJG, Tampere maaliskuussa
• Piirinmestaruusmaastot,Parkano
• Pm-kävelyt,Pori
• Youth Athletics Games kesäkuussa 2019 Lahdessa
• Seuracup I-osa , Sastamala
• Lajikarnevaalikilpailut
• Nuorten Timanttikisat, Sastamala
• Piiriottelut 9-13 v, Kankaanpää
• Seuracup II-osa, Pori
• Sisulisähuipentuma, Pori
• Piiriviestit, Sastamala
• Piiriottelut 9-15 v, Pori
• Triangeliottelut Sastamala

Muut kustannukset ja korvaukset:
Kuljetukset piirinmestaruuskilpailuihin korvataan seuran matkustussäännön mukaan vain jos kilpailuihin ei ole järjestetty yhteiskuljetusta.

14 vuotiaat ja vanhemmat (v. 2005 syntyneet ja vanhemmat) urheilijat:
Seura maksaa edellä listattujen kilpailujen lisäksi ilmoittautumismaksut seuraaviin kilpailuihin eli voit ilmoittautua ja seura hoitaa ilmoittautumismaksun.
halli SM kilpailut
kaikki ulkoratojen SM-kilpailut
kaikki ulkoratojen pm/aluemestaruuskilpailut

Avoimien aluekisojen ja Tähtikisojen ilmoittautumismaksuista seura maksaa puolet maksuista kauden jälkeen kuitteja vastaan, toimita tositteet seuralle lokakuun loppuun mennessä