Kilpailuihin ilmoittautuminen

Kaikki ikäluokat:
Seura maksaa ilmoittautumismaksut seuraaviin kilpailuihin eli voit ilmoittautua ja seura hoitaa ilmoittautumismaksun viimeisenä ilmoittautumispäivänä klo 20.00 jälkeen. Ilmoittaudu vain niihin kilpailuihin/lajeihin joihin todella aiot osallistua.
• Satakunnan piirimestaruushallikilpailut
• TIJG, Tampere maaliskuussa
• Piirinmestaruusmaastot
• Pm-kävelyt
• Youth Athletics Games 2021
• Seuracup I-osa
• Lajikarnevaalikilpailut
• Nuorten Timanttikisat, Sastamala
• Piiriottelut 9-13 v
• Seuracup II-osa
• Sisulisähuipentuma
• Piiriviestit
• Piiriottelut 9-15 v
• Triangeliottelut

Muut kustannukset ja korvaukset:
Kuljetukset piirinmestaruuskilpailuihin korvataan seuran matkustussäännön mukaan vain jos kilpailuihin ei ole järjestetty yhteiskuljetusta.

14 vuotiaat ja vanhemmat (v. 2006 syntyneet ja vanhemmat) urheilijat:
Seura maksaa edellä listattujen kilpailujen lisäksi ilmoittautumismaksut seuraaviin kilpailuihin eli voit ilmoittautua ja seura hoitaa ilmoittautumismaksun.
halli SM kilpailut
kaikki ulkoratojen SM-kilpailut
kaikki ulkoratojen pm/aluemestaruuskilpailut

Avoimien aluekisojen ja Tähtikisojen ilmoittautumismaksuista seura maksaa puolet maksuista kauden jälkeen kuitteja vastaan, toimita tositteet seuralle lokakuun loppuun mennessä