Kilpailuihin ilmoittautuminen

Kaikki ikäluokat:
Seura maksaa ilmoittautumismaksut seuraaviin kilpailuihin eli voit ilmoittautua ja seura hoitaa ilmoittautumismaksun viimeisenä ilmoittautumispäivänä klo 20.00 jälkeen. Ilmoittaudu vain niihin kilpailuihin/lajeihin joihin todella aiot osallistua.
• Satakunnan piirimestaruushallikilpailut
• TIJG, Tampere maaliskuussa
• Piirinmestaruusmaastot
• Pm-kävelyt
• Youth Athletics Games 2022
• Seuracup I-osa
• Lajikarnevaalikilpailut
• Nuorten Timanttikisat, Sastamala
• Piiriottelut 9-13 v
• Seuracup II-osa
• Sisulisähuipentuma
• Piiriviestit
• Piiriottelut 9-15 v
• Triangeliottelut

Muut kustannukset ja korvaukset:
Kuljetukset piirinmestaruuskilpailuihin korvataan seuran matkustussäännön mukaan vain jos kilpailuihin ei ole järjestetty yhteiskuljetusta.

14 vuotiaat ja vanhemmat (v. 2008 syntyneet ja vanhemmat) urheilijat:
Seura maksaa edellä listattujen kilpailujen lisäksi ilmoittautumismaksut seuraaviin kilpailuihin eli voit ilmoittautua ja seura hoitaa ilmoittautumismaksun.
halli SM kilpailut
kaikki ulkoratojen SM-kilpailut
kaikki ulkoratojen pm/aluemestaruuskilpailut

Avoimien aluekisojen ja Tähtikisojen ilmoittautumismaksuista seura maksaa puolet maksuista kauden jälkeen kuitteja vastaan, toimita tositteet seuralle syyskuun loppuun mennessä

Aikuisurheilija tuen saavat maksavat kaikki kulut itse ja tositteita vastaan seura korvaa kilpailukauden ja harjoituskauden kuluja sovitun tuen rajoissa.