Ohjatut harjoitukset

Kauden 2020-21 ohjatut harjoitukset

Hiihdon kesäkauden harjoitukset ovat käynnissä. 

Treenipäivät ovat tiistai ja sunnuntai, tiistaisin harjoitellaan pääsääntöisesti rullasuksilla (tekniikka) ja sunnuntaisin sauvarinneharjoitukset. 

Lisätiedot:

lampila.marja@gmail.com

0445137421



Treeniohjelmat ja aikataulut sekä mahdolliset muutokset treeniajankohtiin yms. tiedotetaan Whatsapp-ryhmässä! Pääset ryhmään ilmoittamalla yhteystietosi nroon: 0406709656.



Ohjatut harjoitukset lapsille / aloitteleville hiihtäjille alkaa 20.10.2020!


Uusi ns. aloittelevien / pienten ryhmä aloittaa viikkoharjoituksilla syysloman jälkeen viikolla 43, tiistaina 20.10.2020 klo. 18 Vinkin pururadalla. 

Syyskauden harjoitukset toteutetaan pääsääntöisesti pururadalla tehden erilaisia lajinomaisia harjoituksia, suurelta osin leikinomaisesti. Pururataharjoituksiin varusteina lenkkarit ja sauvat, sekä reipasta mieltä. Säänmukainen vaatetus, kaikki harjoitukset ovat ulkona kelistä riippumatta.

Olosuhteiden salliessa syyskaudella ollaan myös rullilla, rullaharjoituksiin varusteina tarvitaan rullaluistimet, kypärä ja polvi- ja kyynärsuojat, sauvat ei alussa pakolliset. 

Myöhemmin talvella olosuhteiden niin salliessa, aloitetaan harjoitukset suksilla. 

Huom! Seuran toimesta annetaan mielellään kaikenlaista apua ja ohjeistusta välineiden hankintaan ja niiden ylläpitoon liittyen, mm. voitelukoulutusta yms..!


Harjoitukset ovat tarkoitettu n. 5-6v ja vanhemmille.

Huom! Aiempaa hiihtokokemusta ei tarvita, vaan mukaan ovat tervetulleita kaikki taitotasosta riippumatta!


Harjoitukset siis pääsääntöisesti tiistaisin klo. 18. Harjoituspaikka, tarkemmat valmistautumisohjeet, lisätiedot ja mahdolliset muutokset tiedotetaan (vain) harjoitusryhmän omassa Whatsapp-ryhmässä, muista siis ilmoittaa yhteystietosi hyvissä ajoin! 


Maksut:

120€/kausi. Sisältää ohjatut harjoitukset, Ski-passin, sekä osallistumismaksut, max. 10kilpailua per kausi.

(Seuran jäsenmaksu ei sisälly kausimaksuun, se laskutetaan erikseen.)


Ilmoittautumisia otetaan vastaan! Yhteystiedot alla.


Lisätiedot:

teemu.lampila@gmail.com

0406709656