Nuorille kesätöitä seuramme toiminnassa.

5.3.2023

Sastamalalainen nuori, haluatko kesätöitä ?

Olemme hakeneet OP Satapirkan  (15-17 vuotiaat)tukea yhden nuoren palkkaamiseen ja toivomme, että nuori hakisi myös  Sastamalan kaupungin kesätyöseteliä palkkauksen tueksi.

Sastamalan kaupungin kesätyösetelit on tarkoitettu sastamalalaisille nuorille, jotka ovat syntyneet 2003-2007. Työnantaja, joka palkkaa kesätyösetelin saaneen nuoren töihin, on oikeutettu 300 euron arvoiseen tukeen. Seteleitä on jaossa 120 kpl ja ne jaetaan sovittuna olevaa työpaikkaa vastaan.

Kesätyöseteli on haettavissa 1.3.2023 alkaen niin kauan kuin tukeen varattua määrärahaa riittää, kuitenkin enintään 30.6.2023 asti. kts. kaupungin sivuilta ohjeet.

Emme poissulje myöskään ikärajoihin kuulumattoman palkkaamista, jos saamme rahoituksen kuntoon.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden monipuoliseen työhön liikunnan parissa kesällä 2023. 

Työtehtävät : Lasten yleisurheilukoulun ohjaustehtävät torstai-iltaisin , lasten kesäleirin organisointi ja ohjaus, lasten kesä Games kisojen valmistelutyöt (suorituspaikat kuntoon ja ilmoittautumisten vastaanotto) maanantai-iltaisin ja toimitsijatehtävät kentällä sekä tulosten puhtaaksi kirjoittaminen. Lisäksi toimitsijatehtävät seuran virallisissa kilpailuissa.Työaika määräytyy siis toimintamme mukaan ja on sovittavissa. Ilolla otamme vastaan myös uusia ideoita.

Odotamme joustavuutta, yhteistyötaitoja ja innostuneisuutta ohjaamisesta ja kokemuksestakaan ei ole haittaa.

Hakemukset ja tiedustelut 19.3. mennessä  leila.salmi@kopteri.net