Kahdelle nuorelle kesätöitä seuramme toiminnassa.

12.3.2022

Hei sinä vuonna 2002–2006 syntynyt sastamalalainen nuori, haluatko kesätöitä ?

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden monipuoliseen työhön liikunnan parissa kesällä 2022.

Työtehtävät : Lasten yleisurheilukoulun ohjaustehtävät torstai-iltaisin , lasten kesäleirin (keskuskentällä viikon ajan klo 12-14) organisointi ja ohjaus, lasten kesä Games kisojen valmistelutyöt (suorituspaikat kuntoon ja ilmoittautumisten vastaanotto) maanantai-iltaisin ja toimitsijatehtävät kentällä sekä tulosten puhtaaksi kirjoittaminen. Lisäksi toimitsijatehtävät seuran virallisissa kilpailuissa.Työaika määräytyy siis toimintamme mukaan ja on sovittavissa. Ilolla otamme vastaan myös uusia ideoita.

Odotamme joustavuutta, yhteistyötaitoja ja innostuneisuutta ohjaamisesta ja kokemuksestakaan ei ole haittaa.

Hakemukset ja tiedustelut 31.3. mennessä  juha.junnila@kopteri.net